Hypnose IJsselstein

Virtuele maagband

virtuele maagband

“Ik heb alle diëten geprobeerd, maar niets lukte”, vertelt Jessica Bremer. In een laatste poging stuit ze op de ‘virtuele maagband’, of hypnotherapie om af te vallen. Obesitaschirurg Yair Acherman van ziekenhuis het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp ziet het (nog) niet zitten.

Voor Jessica Bremer is het een succes: de ‘virtuele maagband’. Zij viel in vijf maanden tijd 25 kilo af. Bremer moest om medische redenen afvallen. Haar arts stelde een maagverkleining voor, maar Bremer wilde deze ingrijpende operatie voorkomen. Ze ging op zoek naar een alternatief en ontdekte de virtuele maagband. Het bleek voor haar goed te werken.

Bremer: “De kracht van deze methode is dat er geen dieet aan vastzit. Het wordt niet verboden om bepaalde dingen wel of niet te eten. Want juist als je denkt ‘ik mag het niet’, dan wil je het.”

Bron: Nu.nl 02 september 2020

Virtuele maagband, wat is dat?

Op bewustzijnsniveau kennen we het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Voor het onderbewustzijn echter maakt dit geen verschil. Eenmaal een maagband geplaatst in hypnose zal het onderbewustzijn zich gedragen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Dit resulteert in een vol gevoel nadat je wat gegeten hebt. Dit volle gevoel zorgt er weer voor dat je geen zin meer hebt om iets te eten waardoor je dus eigenlijk minder eet. Dit heeft tot gevolg dat je minder calorieën binnenkrijgt waardoor vetreserves aangesproken worden en je dus zult gaan afvallen.

Bij het plaatsen van een maagband of maagring wordt de maag, en daarmee de maaginhoud, geringer. Je kunt dus niet meer die hoeveelheden eten die je gewend was. Het is dan ook in het algemeen een prima methode voor mensen die te veel eten. Het voorkomt echter niet dat je vaker gaat eten en zo toch teveel calorieën binnenkrijgt. Mensen die gedurende de dag vaak snoepen of tussendoortjes eten of mensen die veel suikerhoudende frisdrank tot zich nemen, doen er goed aan om na te gaan of een virtuele maagband wel een oplossing kan bieden. Voor zogenaamde emotie-eters zijn er betere, alternatieve methoden die toegepast kunnen worden om persoonlijke doelstellingen te halen.

Grote voordelen

  • Geen operatie
  • 100 % veilig
  • Geen risico op complicaties
  • Geen littekens
  • Geen herstelperiode
  • Geen wachttijden
  • Oplossing van het probleem waarom het overgewicht is ontstaan
  • Zeer kosteneffectief
  • Geen ingewikkeld intake traject

Hoe gaan we te werk

Het programma van de virtuele maagband bestaat uit 4 hypnosesessies, met tussenpozen van 2 à 3 weken. 

Om te zorgen dat je brein onder controle blijft, krijg je na de laatste hypnosessie een audiohypnose mee die je thuis moet beluisteren. Het is absoluut essentieel dat je hier minstens 1 keer per dag naar luistert gedurende 30 opeenvolgende dagen. Hierna zijn de resultaten onbewust permanent verzegeld.

 

Wat mag je verwachten

Dat je op het voor jou juiste tempo gaat afvallen tot aan je ideale gewicht.

Dat je gaat kiezen voor gezonde lekkere voeding en een gezond lichaam.

Dat je niet meer eet dan dat je lichaam werkelijk nodig hebt.

Dat je voor een gezond leefpatroon gaat.

Als je je doel hebt bereikt je ook op je streefgewicht blijft….( geen jojo effect)

 

Maak gebruik van Whatsapp

voor afspraak maken en terug bellen.

Ben jij aan verandering toe !