Hypnose IJsselstein

Stoppen met roken

stoppen met roken

Ongeloffelijk maar waar na

1 sessie

gestopt met roken!

Stoppen met roken

door Hypnose is bij mij wel het meest gevraagd en met verbluffende resultaten. Mijn succesvolle methode laat je nagenoeg moeiteloos te stoppen met roken. Onder hypnose corrigeren we je onderbewustzijn zodat je – onmiddellijk en zonder vervelende bijwerkingen – weer een niet-roker bent.

Bij de stoppen met roken sessie kijken we je naar je rookgedrag en je motivatie om te stoppen. Je bewustzijn wordt gecorrigeerd zodat je weer een niet-roker bent.

Hardnekkige verslaving

Stoppen met roken is bijzonder moeilijk. Heel je leven draait rond je sigaret; ze hoort bij de leuke en gezellige momenten, maar evengoed op lastige en moeilijke momenten. Het is een beloning als het goed gaat en een troost als het moeilijker gaat. Je onderbewuste vertelt je dus voortdurend dat je dat sigaretje wel verdiend hebt.

Daarnaast voel je het effect van de nicotine ook in je lichaam. Zonder sigaret ben je snel prikkelbaar en voel je je opgedraaid. Zo gauw je de eerste trek weer neemt, voel je je onmiddellijk weer kalmer. Ook je lichaam vraagt je dus voortdurend om die volgende sigaret weer op te steken.

Verschillende ontwenningsverschijnselen maken het extra moeilijk om te stoppen. Je ervaart een sterk gevoel van gemis. Je bent prikkelbaar of humeurig, wat ook een effect heeft op je onmiddellijke omgeving. En vaak gaat stoppen met roken ook gepaard met gewichtstoename.

Stoppen met roken zonder vervelende bijwerkingen

Het grote voordeel van stoppen met roken onder hypnose, is dat je zowel bewust als onderbewust een niet-roker wordt. Dat maakt dat er geen vervelende bijwerkingen zijn.

De hardnekkige associaties die zowel je lichaam als je geest hebben met de sigaret en nicotine worden doorgeknipt en vervangen door nieuwe associaties. Je bent dan weer vrij en een niet-roker.

Ben jij er aantoe om nu te stoppenmet roken?

Wij jij………..

 

  • een goeie gezondheid?
  • de controle terug die je jarenlang aan sigaretten hebt gegeven?
  • weer fris ruiken?
  • schone gezonde longen en meer lucht?
  • meer conditie?
  • afscheid nemen van het rookershoestje?
  • een goed voorbeeld zijn voor je omgeving?
  • langer leven?
  • een niet-roker zijn?

Gartantie

 

Ja na  1 sessie gestopt zijn met roken!

Door gebruik te maken van een speciale techniek geef ik je de garantie dat je  een Niet roker bent! Mocht je binnen 3 maanden toch weer gaan roken dan heb je recht op een nieuwe sessie Stoppen met roken.

 

En dat slechts voor  160.-

In één keer stoppen met roken!

Je bent een zware of middelmatige roker of misschien steek je incidenteel een sigaretje op.
Hoeveel je ook rookt, het lukt je niet om te stoppen.

Jouw stoppogingen tot nu toe zijn mislukt.
Diep van binnen wil je niet anders dan stoppen, maar het is zo moeilijk.

 

Herken je jezelf?

Maak gebruik van Whatsapp

voor afspraak maken en terug bellen.

Ben jij aan verandering toe !