Hypnose IJsselstein

Hypnose

hypnose

Wat is hypnose

Hypnose is een staat van veranderd bewustzijn, een soort trance. Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven hypnotische ervaringen: je bent zo geconcentreerd bezig, dat je niet hoort dat iemand binnenkomt; je bent diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt of je een stukje hebt overgeslagen; of je gaat helemaal op in een bioscoopfilm en kunt niet geloven dat het al pauze is. Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.
Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht, waardoor men zich losmaakt van de uitwendige omgeving en opgaat in een innerlijke wereld. Deze toestand noemt men ook wel  ‘trance’. In wezen is er geen verschil tussen dergelijke alledaagse trances en de hypnotische trance.

Je eerste afspraak!

Graag leg ik je uit hoe ik te werk gaan bij eenhypnose afspraak. Wat kun je verwachten en hoe gaat eigenlijk een hypnosesessie?

Als je een afspraak hebt gemaakt, moet je rekening houden dat je een uur tot 2 uur kwijt bent. Er wordt eerst een uitleg gegeven wat hypnose precies is en hoe het brein werkt. Daarnaast zullen er vragen gesteld worden over het probleem wat je wilt gaan aanpakken.

Wil je er liever niet over praten? Geen probleem, zelfs zonder al te veel informatie kunnen we je probleem goed en effectief aanpakken. Er wordt wel gevraagd hoe jij de ideale situatie ziet, wat je wilt veranderen en je  hoe jij je wilt voelen.

Zodra dat duidelijk is  beginnen we met de hypnose sessie. Bij hypnose ben je in een diepe staat van ontspanning. We zorgen dat jij je op je gemak voelt om zonder angst in hypnose te gaan.  Een beetje gezonde spanning mag er best zijn, dat mag je verwachten.

Je gaat niet slapen, maar je bent in een heerlijke ontspannen staat.
Hoort alles, soms heel duidelijk, soms in de verte ook dat is goed.
Je blijft denken, er zijn maar weinig mensen die hun denken uit kunnen schakelen.
Zodra ik zeker weet dat je in hypnose bent, ga ik tegen je onderbewuste praten zodat je onderbewuste “gereset” wordt zodat je probleem voorgoed verholpen zal zijn.

Voordelen

Hypnose werkt snel

Er zijn maar weinig sessies nodig.

Het is niet nodig om oud zeer opnieuw te beleven!

Het is ontspannend

Na de sessie voel je je goed en ben je helder.

 

 

In te zetten bij

Stoppen met roken

Afvallen

Angsten /fobieen

Stress

Weer goed in je vel zitten

Waar moet ik rekening mee houden

De slagingspercentage is maar liefst 90%! . Het komt wel eens voor dat je niet direct een  verandering merkt. Somsheeft het brein wat meer tijd nodig.  Maak je vooral geen zorgen, de veranderingen komen echt.

Zet het na de sessie van je af, en denk hier niet te veel over na. Hoe minder je er over nadenkt hoe sneller je veranderingen zult merken. Uiteraard is dit per persoon verschillend. Mocht je na een week geen veranderingen waarnemen dan is er een achterliggend probleem. Dan zit er een belemmering welke eerst aangepakt moet worden. 

 

Maak gebruik van Whatsapp

voor afspraak maken en terug bellen.

Ben jij aan verandering toe !