Hypnose IJsselstein

Disclaimer

Algemeen

 

Door bezoek aan en gebruik van deze website Hypnoseforlife.nl ga je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en de voorwaarden die in deze disclaimer zijn opgenomen.

Informatie en verwijzingen

Alle informatie die wordt aangeboden op en via deze website is van algemene aard en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website handelt Hypnoseforlife.nl uiterst zorgvuldig. Ook de gebruikte bronnen en verwijzingen zijn door Hypnoseforlife.nl onderzocht op betrouwbaarheid. Ondanks deze zorgvuldigheid kan Hypnoseforlife.nl niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Hypnoseforlife.nl wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.
De informatie die Hypnoseforlife.nl op en via deze website aanbiedt mag voor eigen gebruik worden afgedrukt of gedownload. Het is echter strikt verboden om de informatie openbaar te maken, te kopiëren, te distribueren of enige andere actie te ondernemen die niet overeenstemt met de intellectuele eigendomsrechten van Hypnoseforlife.nl

Wijzigingen

Alle informatie die Hypnoseforlife.nll op of via deze website aanbiedt kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Ook de tekst van deze disclaimer kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Hypnoseforlife.nl raadt je aan om regelmatig na te gaan of de aangeboden informatie en de tekst van deze disclaimer is gewijzigd.

Medische diagnose

Ik heb niet medische geschoold en ben geen dokter, psychiater of psycholoog!
Wel ben ik opgeleid tot hypnotiseur/hypnotherapeut. 

Deze website is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose. U wordt dringend geadviseerd om uw arts te raadplegen voor specifieke informatie over uw persoonlijke gezondheidssituatie.

Garantie

Mijn behandelingen hebben een zeer grote kans van slagen (bij veel behandelingen zelfs groter dan 90%),
maar ik kan niet garanderen dat uw behandelingen altijd in exact het aantal genoemde sessies, het gewenste resultaat opleveren.
Net zoals een dokter en  andere therapeuten kan ik geen garantie geven, behalve de garantie dat ik me voor 100% in zal zetten om het beste resultaat voor jou te behalen.

    Maak gebruik van Whatsapp

    voor afspraak maken en terug bellen.

    Ben jij aan verandering toe !