Hypnose IJsselstein

Afvallen

afvallen met hypnose

WAT IS GEZOND AFVALLEN?

Gezond afvallen houdt in dat je voldoende eet en drinkt. Oftewel: je eet voldoende en gezond zodat je niet een tekort aan voedingsstoffen ontwikkelt, maar zorgt daarbij wel voor een caloriebeperking. Daarnaast is het belangrijk dat je niet te snel afvalt. Te snel afvallen gaat namelijk ten koste van je spiermassa en vergroot de kans op een tekort aan vitamines, mineralen en andere bouwstoffen die het lichaam nodig heeft. Welk tempo moet je dan precies aanhouden?

Wat kun je zelf al gaan doen!

 • Geen suiker bij de koffie
 • Dagelijks 10 minuten extra bewegen
 • Vervang krokante cruesli voor muesli
 • Geen frisdrank
 • Alleen in een weekend een koekje bij de thee
 • etc.

 Afvallen door middel van  hypnose?

Ja dat kan….

Heeft u last van overgewicht en vindt u het lastig om op de gebruikelijke wijze af te vallen? Vaak vinden mensen het lastig om lekker eten te laten staan of worden ze zelfs ongelukkig wanneer ze dit wel volhouden.

Wij kunnen u helpen met hypnotherapie, waarbij door middel van hypnose het afvallen stukken gemakkelijker zal gaan. Door deze therapievorm zult u bijvoorbeeld eerder vol zitten of juist minder drang hebben naar zoetigheid.

Wij zorgen ervoor dat de therapie precies aansluit bij uw klachten en problematiek, waardoor u gemakkelijk door hypnose afvallen kunt.

Maaaar Ik…………

Als je jezelf de vragen gaat stellen over waarom het je niet lukt om de stappen te zetten met afslanken kom je erachter welke overtuigingen jij hebt over afvallen. Een paar overtuigingen over afvallen en waarom het niet lukt kunnen zijn:

 • Ik heb het te druk om te sporten.
 • Ik krijg geen vol gevoel van gezond eten.
 • Gezond eten is te duur.
 • Het bereiden van gezond eten duurt te lang.
 • Gezond eten is niet lekker.
 • Afvallen duurt te lang.
 • Ik ben het niet waard om af te vallen.

Door hypnose is het mogelijk om de overtuigingen die jij hebt over afslanken te veranderen. Het maken van de juiste beslissingen wordt door hypnose eenvoudiger waardoor het afslanken eenvoudiger gaat.

Daarnaast kan je ook zo druk bezig zijn met afslanken dat je hierdoor extra stress krijgt waardoor je niet afvalt. Ondanks je goede intenties pak je toch telkens iets ongezonds in plaats van iets gezonds. Hierdoor kun je schuldgevoelens ervaren waardoor je in een vicieuze cirkel belandt.

Ook kun je de hele dag bezig zijn met het tellen van calorieën of met wat je eet waardoor je niet toekomt aan andere taken, zoals je werk. Hierdoor kun je ook weer extra stress krijgen door het afvallen. Waardoor je juist in het weekend als je wilt ontspannen een heel cheat weekend houdt in plaats van een cheat day. Dan is al je gezonde gedrag tijdens de werkdagen voor niets is geweest. In dat geval helpt hypnose voor afslanken niet alleen door het veranderen van overtuigingen over afslanken, maar ook als hulp om te ontspannen na het werk en je te focussen op wat op dat moment belangrijk is. Tijdens het werk het werk en tijdens eetmomenten de gezonde voeding.

Afvallen 5 – 10 KG

 

Met 1 hypnose sessie gaan we je onderbewuste herprogrammeren om zo snel en veilig mogelijk naar jou ideale gewicht te gaan.

Afvallen 10 – 20 KG

Met 2 a 3 sessies gaan we bereiken dat je ideale gewicht gaat bereiken en vasthouden!

Natuurlijk gaan we  je onderbewuste herprogrammeren om af te vallen maar we gaan ook opzoek naar de oorzaak om deze te neutralliseren zodat er geen reden meer is om niet jou nideale gewicht te bereiken en te behouden.

 

Afvallen +/+ 20KG

Met een BMI van boven de 30 is de virtuele maagband de oplossing.

Tijdens een hypnose sessie gaan we je onderbewustzijn “wijs” maken dat er een maagband is geplaatst, waardaar je eerder vol zit minder gaat eten en dus gaat afvallen.

Lees verder⇒

Maak gebruik van Whatsapp

voor afspraak maken en terug bellen.

Ben jij aan verandering toe !